De werkzaamheden die wij aanbieden als dagbesteding zijn zonder voorwaarden, omdat iedere deelnemer uniek is. Je kunt kiezen uit verschillende richtingen, sommige richtingen zijn seizoensgebonden, maar dan zou je kunnen aansluiten bij een andere groep naar keuze.

 

Waar kun je uit kiezen:

  • Hou het netjes
  • Camping/recreatie
  • Creatief met zowel hout als textiel, bloemen
  • Groen
  • Dierverzorging
  • Administratie
  • Katten café en de Boer-inn

Wil je weten wat deze richtingen inhouden, neem dan contact met ons op.

 

18-88
Doordat onze zorgboerderij zo veelzijdig is kunnen wij dagbesteding bieden aan jongeren vanaf 18 jaar tot aan [demente] ouderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, psychische problematiek. Wij zijn van mening dat we van elkaars kwaliteiten kunnen leren en elkaar kunnen aanvullen.

Door onze dagbesteding wordt de mantelzorger in de thuissituatie ontlast en heel belangrijk hierdoor opname in een woon- zorgcentrum wordt uitgesteld.

 

De begeleiding
Naast vrijwilligers werken hier natuurlijk ook professionele begeleiders. Wij zorgen voor voldoende uitdaging, stimuleren voor het opdoen van nieuwe ervaringen, vaardigheden.

En omdat iedere deelnemer uniek is en een taak krijgt die past bij hun interesses, mogelijkheden en niveau zal onze begeleiding een goede ondersteuning bieden. Wij werken met kleine groepen zodat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft

Gecertificeerde therapeuten
Om ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijk tijd beleeft op onze zorgboerderij, hebben wij gecertificeerde aai-therapeuten in dienst. De aai-therapeuten staan klaar om mensen te begeleiden om de dieren te aaien en eventuele angsten te overwinnen. Op laagdrempelige wijze zorgen zij ervoor dat jij in contact komt met de dieren.

Ook kunnen we op locatie komen met enkele dieren, vraag naar de mogelijkheden

Meelopen
Is onze zorgboerderij wat voor jou? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Vervolgens kan je 1 dag bij ons meelopen, om te ontdekken of er een klik is tussen ons. Ook zullen we bespreken welke begeleiding jij nodig heeft. Daarna volgt een intakegesprek waarin de zorgovereenkomst getekend wordt. Na jouw eerste maand op onze zorgboerderij zullen wij een begeleidingsplan opstellen zodat wij goed aan jouw doelen kunnen werken.

Contact informatie

Maatschappijwijk 36, 7707 SH Balkbrug
Telefoon: 06-295 05 197
E-mail: info@teunshoeve.nl

Let op:

Kinderen mogen bij ons lekker ravotten. Neem voor de zekerheid een schoon setje kleren mee :-)

Steun ons!Doneer € -


Openingstijden en winkel

We zijn sinds 1 april weer geopend!

Winkelmandje
Afhalen en verzenden